Polityka prywatności

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zgodnie z treścią ustawy z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, z późn. zm.)

Administratorem danych osobowych zawartych w zgłoszeniu jest PRZEDSIĘBIORSTWO
TURYSTYCZNO – HANDLOWE TRYBUNALSKIE S.A., z siedzibą w Piotrkowie Trybunalskim (97-300), ul. Grota- Roweckiego 5. Dane osobowe będą przetwarzane w procesie obsługi wysyłki newslettera i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Zawiadamiający jest uprawniony do dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych Spółce jest dobrowolne. Oświadczam, że powyższe informacje są mi znane i wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z treścią ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

1. Informacje ogólne.

  1. Operatorem Serwisu jest PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO – HANDLOWE TRYBUNALSKIE S.A., z siedzibą w Piotrkowie Trybunalskim (97-300), ul. Grota- Roweckiego 5.
  2. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
    2. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. „ciasteczka”)
    3. Poprzez gromadzenie logów serwera www przez operatora hostingowego

2. Informacje w formularzach.

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.
  2. Serwis może zapisać ponadto informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP)
  3. Dane w formularzu nie są udostępniane podmiotom trzecim inaczej, niż za zgodą użytkownika.
  4. Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór potencjalnych klientów, zarejestrowany przez Operatora Serwisu w rejestrze prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
  5. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego.
  6. Dane podane w formularzach mogą być przekazane podmiotom technicznie realizującym niektóre usługi – w szczególności dotyczy to przekazywania informacji o posiadaczu rejestrowanej domeny do podmiotów będących operatorami domen internetowych (przede wszystkim Naukowa i Akademicka Sieć Komputerowa j.b.r – NASK), serwisów obsługujących płatności lub też innych podmiotów, z którymi Operator Serwisu w tym zakresie współpracuje.

3. Informacja o plikach cookies.

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
    1. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
    2. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
    3. określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.
  5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  9. Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookie wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics
  10. Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
  11. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

4. Logi serwera.

  1. Informacje o niektórych zachowaniach użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.
  2. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:
    1. czas nadejścia zapytania,
    2. czas wysłania odpowiedzi,
    3. nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
    4. informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
    5. adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez odnośnik,
    6. informacje o przeglądarce użytkownika,
    7. Informacje o adresie IP.
  3. Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.
  4. Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.

5. Udostępnienie danych.

  1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
  2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
  3. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

6. Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www
  2. W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami:
    1. Internet Explorer
    2. Chrome
    3. Safari
    4. Firefox
    5. Opera
    6. Android
    7. Safari (iOS)
    8. Windows Phone
    9. Blackberry

Oferty specjalne

Hotel Podklasztorze znaczy więcej niż gościnność. To jeden z najlepiej zachowanych zespołów cysterskich będący perłą architektury romańskiej, wchodzący w skład XII –wiecznego Opactwa Cystersów. Przekonaj się sam.

Andrzejki

Pakiet Andrzejkowy w XII - wiecznym Opactwie Cystersów

Zobacz więcej

Boże Narodzenie 2017

Rodzinne Święta w XII - wiecznym Opactwie Cystersów w Sulejowie

Zobacz więcej

Sylwester w stylu Gwiazd

Marzysz o niezapomnianej sylwestrowej nocy, którą spędzisz w wyjątkowym miejscu?

Zobacz więcej

Rodzinny weekend

Rodzinny wypoczynek z mnóstwem atrakcji dla małych i dużych…

Zobacz więcej

Nagrody, wyróżnienia, certyfikaty

Jest nam ogromnie miło, że Hotel Podklasztorze został wyróżniony wieloma nagrodami, w tym znalazł się w gronie Najbardziej Niesamowitych  Hoteli w Polsce.  Hotel Podklasztorze dba również o swoich najmłodszych Gości i  corocznie zdobywa tytuł Hotelu Przyjaznego Rodzinie.

Położenie

Wyjątkowa lokalizacja zabytkowego Hotelu w murach XII-wiecznego Opactwa cysterskiego tuż nad błękitnymi wodami rzeki Pilicy, w sąsiedztwie Jeziora Sulejowskiego sprawia, że jest to miejsce idealne zarówno dla spragnionych wypoczynku, jak i amatorów mocnych wrażeń.

Hotel Podklasztorze to zabytkowy Hotel w samym centrum Polski – zaledwie 120 km od Warszawy, w niewielkiej odległości od Łodzi. Lokalizacja w Centralnej Polsce sprawia, że jest to doskonałe miejsce na organizację eventu dla firm i korporacji, które mają swoje przedstawicielstwa w różnej części Polski

Kontakt

Hotel Podklasztorze
ul. Władysława Jagiełły 1
97-330 Sulejów
tel.: +48 44 610 24 00
kom. +48 695 320 485
fax: +48 44-616 20 02
e-mail: recepcja@hotelpodklasztorze.pl

Dołącz do nas

Jesteśmy dostępni w sieciach społecznościowych. Odwiedź nas na poniższych stronach i sprawdź wydarzenia w naszym Hotelu

Best Western Rewards ®   |   Bestwestern.com
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated
Copyright/Polityka Prywatności. Projekt i wykonanie Artixen.net 2017

FreshMail.pl